Financování zdravotnictví a sociální hospitalizace - Musilová, Miloslava (Univerzita Pardubice, 1994)
Podklady pro práci byly získány v průběhu let 1992-4 s pomocí referátu zdravotnictví na Okresním úřadě v Pardubicích. Práce je zaměřena nejen na financování zdravotnictví, ale i na obecné problémy zdravotnictví, které jsou někdy neoddělitelné od problémů sociálních.
Keywords: financování; Zdravotnictví; sociální hospitalizace; Okresní úřad Pardubice; obce