Fúze podniků - Lelek, Ivo (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá fúzí podniků. Teoretická část je zaměřena na popis druhů fúzí, historií, motivy, průběh fúze, spojování podniků v České republice. Praktická část je zaměřena na fúzi konkrétních podniků. K jakým změnám došlo v průběhu a vyhodnocení fúze.
Business merger
Keywords: fúze; analýzy; průběh; zákony; merger; analysis; progress; laws