Návrh opatření pro zpřístupnění Autobusového nádraží Pardubice osobám s omezenou schopností pohybu a orientace - Bradáč, Jiří (Univerzita Pardubice, 2009)
V této práci je analýza stavu Autobusového nádraží Pardubice k dubnu 2009 z hlediska použitelnosti autobusového nádraží osobami s omezenou schopností pohybu a orientace. V analýze je vysvětleno co považujeme za bariéru pro osoby s omezenou schopností pohybu a orientace a zároveň jsou zde vypsány bariéry nalezené na autobusovém nádraží. Dále zde jsou návrhy na odstranění bariér nalezených na autobusovém nádraží a jejich přínosy pro zlepšení použitelnosti autobusového nádraží osobami s omezenou schopností pohybu a orientace.
Proposal for Accesing of Bus Terminal Pardubice for Persons with Disability
Keywords: autobusové nádraží; Bezbariérová doprava; osoby s omezenou schopností pohybu a orientace; Pardubice; bus terminal; barier free transportation; persons with reduced mobility and orientation; Pardubice