Dluhová krize v rámci EU a její dopady - Antonová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této bakalářské práce je poskytnutí uceleného přehledu o současném vývoji souvisejícím s dluhovou krizí a posouzení možných způsobů řešení dluhové krize. Součástí práce je i posouzení možných příčin řešení krize.
Debt crisis in the EU and its impact
Keywords: dluhové krize; aurozóny; PIIGS; Řecko; debt crisis; euro area; Greese