Reorganizace doručovací služby z hlediska pracovní zátěže listovních doručovatelů v okrese Ústí nad Labem - Rambová, Eva (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na reorganizaci doručovací služby z hlediska pracovní zátěže listovních doručovatelů, jaký význam a důležitost má na kvalitu poskytované služby.První část je zaměřena na charakteristiku České pošty, s.p., její význam pro společnost. Dále pak na všeobecný systém doručovací služby. Druhá část analyzuje pracovní zátěž listovních doručovatelů a zaměřuje se na produktivitu práce v rámci doručování listovních zásilek v okrese Ústí nad Labem. Cílem práce je návrh, analýza a vyhodnocení navržených variant reorganizace doručovací služby, a to jak z hlediska efektivnosti, vlivu na poskytované služby, tak i na délku životnosti jednotlivých variant.
Reorganization of service delivery in terms of workload items of officers in the district of Ústí nad Labem
Keywords: doručování; listovní zásilky; pracovní zátěž; Česká pošta; s.p; doručovatel; delivery; correspondence; workload; Czech post office state enterprise; post office; postman