Příčiny a důsledky nezaměstnanosti se zaměřením na absolventy škol v regionu Pardubice - Zahradníková, Romana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je věnována problematice příčin a důsledků nezaměstnanosti v České republice a v regionu Pardubice se zaměřením na nezaměstnanost absolventů středních a vysokých škol.
Causes and consequences of unemployment with a view to school leavers in region Pardubice
Keywords: Nezaměstnanost; absolventi škol; Trh práce; Region Pardubice