Aplikace metod NGS (sekvenování nové generace) ve forenzní analýze biologického materiálu - Bubnová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na otázku sekvenování DNA metodami nové generace. V práci je uveden přehled těchto metod, jejich principy a možnosti uplatnění se zaměřením na potenciál pro forenzní analýzu.
Application of NGS (Next-Generation Sequencing) Methods in Forensic Analysis of Biological Material
Keywords: sekvenování DNA; NGS; forenzní analýza; DNA sequencing; forensic analysis