Řízení zásob v potravinářském podniku - Stuchlíková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá problematikou řízení zásob v potravinářském podniku. Nejprve jsou uvedeny informace o podniku, jehož zásoby jsou dále analyzovány. Charakteristika podniku se zaměřuje výhradně na oblasti, které souvisí s tématem řízení zásob. Fakta zjištěná o daném podniku a informace získané v odborné literatuře vedou v závěru práce ke zpracování návrhu řízení zásob v daném podniku.
Inventory management in the food production company
Keywords: zásoby; analýza zásob; řízení zásob; náklady; potravinářství; inventory; inventory analysis; inventory management; costs; food industry