Prvotní názory na vztah duše a těla, pojetí psychiky (duševní činnosti) v současné psychologii - Nahodil, Pavel (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce se zabývá názory na vztah duše a těla, pojetím psychiky v současné psychologii, psychickými procesy a stavy osobnosti.
Keywords: psychologie; Duše; osobnost