Údržba a opravy sociálních zařízení železničních kolejových vozidel a jejich vliv na životní prostředí - Židková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se věnuje tématu údržby a opravy sociálních zařízení u železničních kolejových vozidel s ohledem na životní prostředí. Tato práce se bude zabývat vývojem sociálního zařízení, způsoby údržby a opravami v podmínkách provozovatelů a s nimi spojenou likvidací odpadů ze sociálních zařízení. Dále práce obsahuje koncepční návrh pracoviště pro údržbu moderních sociálních zařízení.
Maintenance and repair of the social facilities of railway rolling stock and their impact on the environment
Keywords: životní prostředí; údržba a oprava; železniční kolejová vozidla; dopravní prostředky; sociální zařízení; likvidace odpadu ze sociálního zařízení; environment; maintenance and mending; railway rolling stocks; types of transport; sanitation; waste disposal from sanitary facilities