Podpora internetového obchodování - SEO optimalizace - Melagová, Iva (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce popisuje postup optimalizace, její potřebu pro podporu internetového obchodu a výsledky optimalizace na příkladu internetového obchodu eobchodnidum.cz. V první části se zabývám tvorbou internetového obchodu a jednotlivými možnostmi, jak internetový obchod spravovat, dále pak chováním zákazníka na internetovém trhu a marketingem na internetu obecně. Dále pak konkrétní optimalizací jako nejefektivnějším způsobem internetového marketingu vůbec, jak optimalizace funguje v konkrétním případě a hodnotím její výsledky. V závěru porovnám jednotlivé možnosti placené reklamy a srovnávám je s výsledky a efektivitou optimalizace.
Support in on-line business - SEO optimization
Keywords: electronic market; electronic business; markteting mix; Marketing; elektronický thr; elektronický obchod; Marketingový mix; SEO; SEM