Vliv městských satelitů na veřejnou hromadnou dopravu v Hradci Králové - Tobišek, Martin (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza procesu suburbanizace v podmínkách Hradce Králové, návrh optimálního řešení obsluhy příměstských oblastí.
The influence of town satellites to the public transport in Hradec Králové
Keywords: příměstská doprava; Dopravní obslužnost; Hradec Králové