Radioterapeutická léčba skeletových metastáz - Trantová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části se řeší problematika kostních metastáz, jejich diagnostika a léčba. A na závěr je věnovaná celá kapitola radioterapii. V praktické části jsou zkoumána data poskytnutá onkologickým oddělením Pardubického kraje.
Radiotherapy treatment of skeletal metastases
Keywords: kostní metastázy; diagnostika kostních metastáz; léčba kostních metastáz; radioterapie; bone metastases; diagnosis of bone metastases; treatment of bone metastases; radiotherapy