Analýza informačních systémů pro cestující ve veřejné dopravě - Brabec, David (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce se zabývá významem a funkcí informačních systémů pro cestující veřejné dopravy a současně tyto systémy analyzuje. Obsahuje zhodnocení výsledků dotazníkového průzkumu podle úrovně poskytovaných informací ve veřejné dopravě v ČR. V závěrečné části zachycuje jednotlivé návrhy řešení na zlepšení informovanosti cestujících.
The analysis of information systems for passengers in public transport
Keywords: passangers; Information; Information Systems; Public Transport; services; cestující; Informace; Informační systémy; Veřejná doprava; služby