Studie alternativních možností provozování dopravy pro vlastní a cizí potřeby - Pěchouček, Jakub (Univerzita Pardubice, 1999)
V práci je provedeno provozněekonomické hodnocení provozování dopravy a využití vozidel pro organizaci provozující dopravu. Autor podává návrh postupu a zpracování formalizované dokumentace pro obecné použití v dopravních organizacích.
Study of alternative possibilities of transportation for own or someone else`s needs
Keywords: Doprava; provozní procesy; Ekonomika; provozovny; kalkulace nákladů