Hluk a možnosti jeho snižování u silničních vozidel - Špryňar, Marek (Univerzita Pardubice, 2005)
Přehled současného stavu o zdroji hluku u silničních motorových vozidel.
Noise and the possibilities of its decreasing at thhe motor vehicles
Keywords: hluk; dopravní provoz; měření hluku; akustické signály; motorová vozidla; protihluková opatření