Návrh učebního textu z chemie pro střední školy - Žalmanová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2020)
Závěrečná práce doplňujícího pedagogického studia je zaměřena na přípravu výukových materiálů k předmětu chemie na téma „Tenzidy a detergenty“ určené pro střední školy, konkrétně pro obor průmyslová ekologie.
Keywords: tenzid; povrchově aktivní látka; detergent; výukové materiály; učební text; surfactant; detergent; learning resources; textbook