Sociálně ekonomický profil města Havlíčkův Brod - Rücklová, Žaneta (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je věnována sociálně ekonomickému profilu města Havlíčkův Brod a je zaměřena především na ucelenou, jednoduchou a co možná neobjektivnější a přehlednou charakteristiku města, a to z pohledu ekonomického i sociálního. Jsou zde shromážděny a zhodnoceny základní údaje o městě, hospodářství, trhu práce a infrastruktuře. Práce je také doplněná o SWOT analýzu, která shrnuje silné a slabé stránky.
Social-economic profile of the town Havlíčkův Brod
Keywords: cities; Infrastructure; Labour Market; economic profile; města; Infrastruktura; Trh práce; ekonomický profil