Analýza nákladů čistění nákladních vozů ve společnosti ČD Cargo, a.s. - Hrdý, Erik (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zaměřuje na optimalizaci nákladů ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou definovány pojmy vztahující se k názvu diplomové práce. Ve druhé kapitole je provedena analýza nákladů čistění nákladních vozů ve společnosti. Na základě analytické části jsou navrženy změny, které by měly vést ke snížení nákladů společnosti.
Analysis of the costs of cleaning lorries in ČD Cargo,a.s.
Keywords: analýza nákladů; železniční doprava; kalkulace nákladů; kalkulační vzorec; cost analysis; rail transport; costing; calculation formula