Analýza souladu podnikové kultury a strategie firmy - Dvořáková, Anna (Univerzita Pardubice, 2022)
Předmětem diplomové práce je zhodnotit, zda současná podniková kultura podporuje strategické řízení ve vybrané firmě. V první části práce jsou rozebrána teoretická východiska související s řešenou problematikou. Druhá část práce obsahuje charakteristiku vybrané společnosti a analýzu souladu vybraných aspektů podnikové kultury se strategickým řízením firmy. Na závěr je provedeno vyhodnocení získaných dat a sestavení možného návrhu pro společnost a doporučení ke zlepšení.
Analysis of the compliance of corporate culture and company strategy
Keywords: podniková kultura; prvky podnikové kultury; podniky; strategie; analýza; soulad; dotazníkové šetření; corporate culture; elements of corporate culture; corporate; strategy; analysis; compliance; questionnaire survey