Efektivní plánování dávkové výroby pro výrobu motorů a převodovek - Kaňová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce je zaměřena na plánování dávkové výroby pro výrobu motorů a převodovek. Zabývá se zefektivněním procesu plánování dávkové výroby ve společnosti ŠKODA AUTO. Tímto zefektivněním procesu plánování je především implementace firemního informačního systému IMIS.
Effective planning of the batch production for the production of engines and transmissions
Keywords: efektivita; plánování; výroba; informační systémy; effectiveness; planning; production; information systems