Segmentace trhu poštovních služeb ČR a její přínosy pro poštovního operátora Mediaservis - Šubová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá segmentací trhu poštovních služeb se zaměřením na zákaznickou segmentaci firmy Mediaservis. Firma doposud žádnou zákaznickou segmentaci nevyužívá, proto je v práci navržená segmentace zákazníků této firmy. V závěru práce je tento návrh ekonomicky zhodnocen.
Segmentation of postal services of the Czech Republic market and its benefits to the postal operator Mediaservis
Keywords: Mediaservis; segmentace; poštovní trh; segmentation; postal market