Strategický plán rozvoje firmy Energovod, a.s. - Šturmová, Martina (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem této práce je sestavení strategického plánu rozvoje firmy EG, a.s. Praha, zdůraznění jeho významu a poukázat na jeho důležitost.
Keywords: Analýza; Strategie; plán; Rozvoj