Rozhraní USB v řídících aplikacích - Paar, Jiří (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá způsoby realizace komunikace přes USB sběrnici ve vestavěných aplikacích. Práce je zaměřena na praktickou práci s mikrokontrolérem AT90USB647 s implementovaným USB řadičem. Součástí práce je stavba vývojového kitu s vybraným mikrokontrolérem, na němž bylo naprogramováno a úspěšně otestováno několik verzí firmwaru (např. třídy CDC a HID).
USB interface in embedded applications
Keywords: Komunikace; USB sběrnice; USB řadiče; mikrokontrolér; communications; USB buses; USB controllers; microcontroller