Analýza bankovních poplatků - Musilová, Jana (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce je věnována problematice bankovních poplatků, je provedena jejich analýza u jednotlivých typů klientů, porovnání zahraniční poplatkové politiky s tuzemskou a porovnání bankovních balíčků vybraných zemí Evropské unie.
Bank charges analysis
Keywords: bankovní poplatky; obchodní bankovnictví; bankovní účty; banky