Model reálného zařízení realizovaný s využitím mikrokontroléru - Obolecký, Martin (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem této práce je vytvořit komunikaci mezi více moduly pro ovládání reálného zařízení. Jako komunikační modul může být využit PLC nebo jiný mikrokontrolér. Bylo třeba naprogramovat tyto moduly tak, aby výstupem bylo možné ovládat a kontrolovat stav reálného zařízení.
Microcontroller based real device model
Keywords: PLC; AMiT; mikrokontrolér; komunikace; RS485; DetStudio; Modbus RTU; PLC; AMiT; microcontroller; communication; RS485; DetStudio; Modbus RTU