Noční provoz MHD v Ústí nad Labem - Kaiser, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá vedením nočních linek městské hromadné dopravy v krajském městě Ústí nad Labem. V první části práce je zanalyzována současná situace v provozu MHD. Na základě získaných údajů, jsou navržena opatření zahrnující vhodné změny staničních jízdních řádů, změny vedení linek v centru města a napojení linek na železniční dopravu. Tyto návrhy jsou v poslední kapitole zhodnoceny.
Night service urban mass transportation in Ústí nad Labem
Keywords: Ústí nad Labem; městská hromadná doprava; dopravní podnik města Ústí nad Labem; linky; spoje; trolejbusy; autobusy; urban mass transtopration; transport company in the city of Ústí nad Labem; rout; connection; trolleybuses; buses