Audit www stránek - Šebková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem práce je objasnit charakteristiku uživatelského auditu, automatického auditu a expertního auditu. V práci je též vysvětlen pojem přístupnost www stránek. Posledním bodem této bakalářské práce je provedení uživatelského a automatického auditu na deset vybraných webů z oblasti veřejné správy.
WWW sites audit
Keywords: www sites audit; user´s audit; automatic audit; expert audit; www sites availability; audit www stránek; uživatelský audit; automatický audit; expertní audit; přístupnost www stránek