Redakční systém pro kompletní dynamickou správu webu - Zechmeister, Jiří (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce je zaměřena na vývoj webového redakčního systému pro správu obsahu webových stránek. Hovoří obecně o problematice redakčních systémů. Zaměřuje se na technologii PHP5, konkrétně na objektově orientované programování v tomto jazyku, v kombinaci s JavaScriptem a technologií AJAX. Dále se zaměřuje na databázové technologie MySQL a Oracle. Součástí práce je vlastní modulární redakční systém pro kompletní dynamickou správu webových stránek. V aplikaci je kladen důraz na snadné použití uživatelem.
Content management system for comprehensive management of dynamic web pages
Keywords: PHP; JavaScript; AJAX; CRM; MySQL; Oracle