Možnosti benchmarkingu a určování bonity municipální firmy - Baumová, Eva (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá zjištěním postavení municipální firmy Nemocnice Znojmo, p. o. v pěti vybraných nestátních nemocnicích, zjištěním rozdílu vůči nejlepší firmě z daných nemocnic a doporučením pro případné zlepšení hospodaření firmy.
Possibilities of benchmarking and determination financial standing of municipal firm
Keywords: benchmarking; bonita; municipální firma; Zdravotnictví; Nemocnice; Znojmo