Přítomnost rodičů na dětském oddělení při hospitalizaci dítěte - Jánská, Michaela (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce je zaměřena na přítomnost rodičů na lůžkovém oddělení při hospitalizaci dítěte. Práce je rozdělena na teoretickou a průzkumnou část. Teoretická část práce je zaměřena na problematiku hospitalizace dítěte. V průzkumné části jsou interpretovány výsledky dotazníkového šetření týkající se problematiky přítomnosti rodičů na dětském oddělení při hospitalizaci dítěte. Z výsledků vyplývá, že rodiče využívají velmi často možnost přítomnosti u svého dítěte během hospitalizace, kdy se často stávají chtěnými a aktivními členy týmu a podílejí se tak na péči o dítě.
The Presence of Parents in the Ward During the Child's Hospitalisation
Keywords: děti; hospitalizace; rodiče; sestry; children; hospitalization; parents; nurses