Different techniques and teaching styles used to present english grammer in Czech primary schools - Brychová, Martina (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá jednak vyučovacími technikami, které se používají pro výuku gramatiky a jednak faktory, které výběr příslušné techniky ovlivňují.
Různé vyučovací techniky a styly používané při prezentaci anglické gramatiky na českých základních školách
Keywords: výuka; Gramatika; vyučovací metody; učitelé