Struktura hodiny - Vitvar, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce zkoumá teorii struktury vyučovací hodiny cizího jazyka a způsob, jakým se tyto poznatky projevují v přípravách hodin a jejich realizaci při výuce praktikujících učitelů.
Lesson structure
Keywords: Anglický jazyk; vyučovací hodiny; příprava; Učitel