Monitorovací jednotka životních podmínek chovného psa - Šenkýřová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce je věnována návrhu a realizaci monitorovací jednotky životních podmínek chovného psa. V teoretické části jsou popsány podobné projekty, druhy senzorů, mikrokontroléry, technologie internetu věcí a periferie, potřebné k vlastní konstrukci monitorovací jednotky. Praktická část popisuje návrh a realizaci monitorovací jednotky.
Monitoring unit of living conditions of a breeding dog
Keywords: Arduino; monitoring životního prostředí; internet věcí; LoRa; Arduino; monitoring of living conditions; internet of things; LoRa