Optimalizace zásob ve výrobní firmě HUCK CZ s.r.o., Hradec Králové - Kaplanová, Dana (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce je zaměřena na způsob zajištění dostatečného množství zásob v potřebném čase. Tento problém byl řešen pomocí analýzy ABC. Na základě výsledků byly stanoveny nejdůležitější skupiny zásob, ke kterým byly vytvořeny signální sestavy a které pomáhají zlepšit kontrolu stavu zásob. V návaznosti na zvýšení informovanosti o stavu zásob se zlepšil objednávkový systém.
Stock organization in the company HUCK CZ s.r.o., Hradec Králové
Keywords: stock organization; ABC analysis; Logistics; buying strategy; optimalizace zásob; analýza ABC; Logistika; nákupní strategie