Návrh úprav místních komunikací v obci Radvanice - Cicvárek, Petr (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem úprav místních komunikací v obci Radvanice. Jsou vytvořeny dvě varianty, jejichž cílem je vhodné navržení uspořádání křižovatky, autobusových zastávek a komunikací pro chodce. Práce je zpracována jako dopravně urbanistická studie dané oblasti.
A design for modification of local roadsin the village of Radvanice
Keywords: místní komunikace; křižovatky; autobusové zastávky; chodníky; konstrukční vrstvy; bezbariérové úpravy; local roads; crossroads; bus stops; pavements; structural layers; barrier freeadjustments