Daňové příjmy obcí - Krčmářová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřila na daňové příjmy obcí. Posuzuje je z několika hledisek. V praktické části porovnává daňové příjmy dvou měst - Kutné Hory a Kolína.
Tax revenue of municipalities
Keywords: Daně; daňové příjmy; daň z příjmů; rozpočet obce; daň z nemovitostí; obce