Metody a nástroje Process Miningu - Dvořák, Marek (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce se zabývá Process Miningem jakožto poměrně novou vědeckou disciplínou, která propojuje vědu o datech a vědu o procesech. Obsahem této práce je vysvětlení Process Miningu a jeho využití. Dále jsou v práci uvedeny podrobnosti o event logu jako o vstupu analýzy. Poté jsou uvedeny a porovnány nejznámější Process Miningové nástroje a nejvyužívanější metody pro analýzu procesu. V závěru práce je realizována vlastní analýza a je vytvořen reálný model procesu ve vybraných nástrojích.
Methods and tools of Process Mining
Keywords: dolování procesů; protokol událostí; věda o procesech; nástroje; metody; algoritmy; analýza; ProM; Disco; Celonis; Process Mining; event log; Process Science; tools; methods; algorithms; analysis; ProM; Disco; Celonis