Výzkum spolupráce autoservisů s výrobci a distributory aut při posilování vztahů se zákazníky - Kohoutková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce je zaměřena na výzkum spolupráce autoservisů s výrobci a distributory aut při posilování vztahů se zákazníky. V teoretické části je řešeno budování, rozvoj a posilování vztahů se zákazníky. Práce se zaměřuje na některé specifické formy a nástroje posilování vztahů se zákazníky, a to public relations, služby, věrnostní programy, zážitky a přímý marketing. K tomu je dále využito pojmů hodnota pro zákazníka, hodnotový řetězec a hodnotová síť. V praktické části je popsána spolupráce vybraných autoservisů s výrobci a distributory aut.
Research Into The Collaboration Between Car Manufacturers And Distributors In The Field Of Strengthening Their Relationship With Customers
Keywords: posilování vztahů se zákazníky; public relations; služby; věrnostní programy; zážitky; přímý marketing; autoservis; výrobci aut; distributoři aut; strengthening customer relationships; public relations; service; loyalty programs; customer experience; direct marketing; car repair shop; car manufacturers; car distributors