Analýza podmínek pro zřízení veřejného logistického centra v Pardubickém kraji - Carda, Petr (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce řeší problematiku logistických center. Shrnuje stav veřejných logistických center v Evropě. Součástí je také ukázka grafické metody, která se používá na lokaci nejen logistických center. V analytické části jsou shrnuty postupy vedoucí k realizaci výstavby logistických center a jejich vhodné struktury. V návrhové části se práce komplexně zabývá veřejným logistickým centrem v Pardubickém kraji.
The analysis of conditions for establishment of the logistic centre in the Pardubice region
Keywords: graphical methods; logistic centres; operational programme "Doprava"; operationally-technical equipment of logistic centres; planning of logistic centres; transportation networks; dopravní sítě; grafické metody; logistická centra; operační program Doprava; plánování logistických center; provozně-technická vybavení logistických center