Řešení dopravy v klidu v oblasti Pardubice - Zelené předměstí - Lukovský, Petr (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je zaměřena na návrhy řešení parkovací situace v části města Pardubice - Zelené předměstí. V první části je popsána problematika parkování a dopady na obyvatele. Analýza stávající situace a negativní dopady na obyvatele. Druhá část je zaměřena na možnosti řešení stávající problematiky parkování a jejich vyhodnocení.
The solution of the stationary traffic in the district of the city of Pardubice - Zelené předměstí
Keywords: doprava v klidu; parkování; externí náklady; zpoplatněné parkování; parkovací dům; stationary traffic; parking; external costes; charged parking; parking house