Marketingová komunikace firmy SPS electronic CZ s.r.o. - Ašenbrenerová, Petra (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je věnována propagaci společnosti SPS electronic CZ s.r.o.. Práce se zabývá popisem marketingu, jednotlivých složek marketingového mixu a situační analýzou. V aplikační části je na základě teoretických poznatků provedena situační analýza a zhodnocení marketingové komunikace společnosti SPS electronic CZ s.r.o..
Marketing communication in company SPS electronic CZ s.r.o.
Keywords: Marketing; Marketingový mix; propagace; Marketingová komunikace; Situační analýza; Marketing mix; promotion; marketing communicaton; Situation analysis