Rizika bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v podniku Juta, a.s. - Šulcová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá bezpečností a ochranou zdraví při práci (dále jako BOZP) v podniku Juta a.s. V dané problematice jsme se zaměřili na směřování organizace uvedeného podniku. V druhé části se předložená práce zabývá profilem podniku Juta, a.s., a charakteristikou systémů řízení bezpečnostních rizik konkrétně v závodě 03. V závěrečné části jsme se soustředili na celkové zhodnocení funkčnosti systému BOZP v podniku.
Occupational safety and health at Juta, a.s.
Keywords: BOZP; bezpečnostní rizika; organizace podniku; profil podniku; systémy řízení bezpečnostních rizik; funkčnost systému BOZP; OSH; risk of safety; organization of company; profile of company; systems security risk management; functionality of system OSH