Silnice I/13 obchvat Frýdlantu - Coufal, Jiří (Univerzita Pardubice, 2011)
Cílem práce byl návrh obchvatu města Frýdlant na silnici I/13. Práce obsahuje jeden návrh vedení trasy.
Road I/13 close envelopment of Frýdlant
Keywords: silnice; obchvaty; novostavby; roads; close envelopment; new buildings