Mycoplasma hominis a Ureaplasma urealyticum v ejakulátu mužů v asistované reprodukci - Ondrouch, Jakub (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zaměřuje na výskyt Mycoplasma hominis a Ureaplasma urealyticum v urogenitálním traktu mužů, kteří podstupují program asistované reprodukce. Zabývá se metodami kultivačního průkazu těchto agens a jejich možné souvislosti a mužskou neplodností. Zjištěné výsledky jsou porovnávány s údaji z odborné literatury.
Mycoplasma hominis and Ureaplasma urealyticum in semen from men attending the Centre for Assisted Reproduction
Keywords: mycoplasma hominis; ureaplasma urealyticum; urogenitální infekce; mužská neplodnost; urogenital infections; male infertility