Vyučovaví metody v odborném dopravním školství - Janošek, Radek (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce přináší ucelený obraz o možnostech současných a v budoucnu nově projektovaných dopravních laboratoří s přihlédnutím k ekonomickým kritériím.
Keywords: pedagogika; dopravní laboratoř; dopravní školství; výuka; teorie her