Motivování zaměstnanců ve Školním rybářství Protivín - Šrámek, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce mapuje problematiku motivace zaměstnanců v malém podniku. Zjišťuje silné a slabé stránky motivace v podniku a předkládá návrhy na překonání zjištěných slabých stránek.
Employee motivation in Školní rybářství Protivín
Keywords: řízení lidský zdrojů; Motivace; Stimulace; motivační program; Human Resources Management; Motivation; Stimulation; motivational programme