Manažerské rozhodování při alokaci výrobních aktivit v kontextu s náklady - Bakešová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zaměřuje na posouzení možnosti přesunu části výroby společnosti Ardagh Group S.A. z Austrálie do České republiky v závislosti na komparaci výrobních nákladů. Práce obsahuje podrobný popis procesu výroby kovových vík a logistický proces, který v případě přesunu nastane. Výstupem práce je ekonomické zhodnocení projektu.
Managerial decision making in the allocation of production activities in the context of costs
Keywords: výrobní procesy; komponenty; kovové obaly; výrobní náklady; investiční náklady; manufacturing process; components; metal packaging; production costs; capital costs