Návrh na zvýšení efektivity prodeje produktů aliančních partnerů u České pošty, s.p. - Juránková, Petra (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce je zaměřena na zvýšení efektivity prodeje produktů aliančních partnerů České pošty, s. p. Z výsledků dotazníkového šetření mezi zaměstnanci a klienty, a ekonomických dat jsou v práci navrženy jednotlivé možnosti, jak zvýšit efektivitu prodeje. Tyto návrhy jsou také ekonomicky zhodnocené.
The proposal to increase the efficiency of product sales alliance partners of Česká pošta, s. p.
Keywords: alianční partneři; Česká pošta; efektivita prodeje; alliance partners; efficiency of product sales