Řízení pracovního výkonu a hodnocení zaměstnanců (se zaměřením na farmaceutickou společnost) - Kalvodová, Eva (Univerzita Pardubice, 2004)
Řízení pracovního výkonu v organizacích, stanovování (SMART) cílů, participace zaměstnanců na stanovování cílů. Hodnocení zaměstnanců obecně, metody hodnocení, hodnotící rozhovory. Vztah motivace a pracovního výkonu, teorie a praxe motivace. Analýza řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků ve společnosti Astra Zeneca. Aplikace řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků ve veřejné správě a dalších organizacích na území ČR.
Performance management (focused on the pharmaceutical company)